bodrum escort

WhatsApp’ın Bu Açığına Dikkat

Ücretsiz mesajlaşma uygulaması WhatsApp, üzerinde kullanılan hattı kapatmadan önce dikkat edilmesi gereken husus. Kullanılmayan veya kapatılan telefon numarası/hattı bir süre sonra tekrar kullanıma girdiğinde o numara WhatsApp’a kayıtlıysa tüm bilgileriniz o numaranın yeni sahibinde görünüyor olacak.

WhatsApp’ın Bu Açığına Dikkat

WhatsApp’ın Bu Açığına Dikkat

WhatsApp’ın Çalışma Mantığı.

Uygulamanın çalışma mantığı, telefon hattının rehberde bulanan kişilerin eşleşmesiyle çalışması. WhatsApp kullanmaya başladığınızda yazılan mesaj ve gönderilen resimler, uygulamanız açık değilse uygulama sunucularında barınıyor. İnternet bağlatınız olduğunda sunucudan direk gönderilen tarafa aktarılıyor.

WhatsApp’ın Bu Açığına dikkat!

WhatsApp kullanmaya başladığınızda yazılan mesaj ve gönderilen resimler, uygulamanız açık değilse uygulama sunucularında barınıyor. Bu demek oluyor ki telefon hattınızı kapattığınızda başkası sizin numaranızı aldığında rehberinizdeki numaralarla görüştüğünüz kişilere kolayca ulaşabiliyor, hatta gönderdiğiniz resimleri aldığınız resimleri görmesi bile mümkün. Çalışma mantığına bakılırsa bunların olması gayet mümkün.

WhatsApp geliştiricileri bu durumu çözene kadar güvenliğiniz için uygulanması gereken püf nokta. Hattı kapamadan önce aşağıdaki bağlantının yardımıyla hattınızı silin, öyle kapatınız.

WhatsApp Hesabımı Nasıl Silerim.

Yorum Bırakın

DMCA.com Protection Status