Güncel Haberler

Çatıda beze sarıldı bebek bulundu! İzmir’deki olayda yeni gelişme!

seffaf1 Çatıda beze sarıldı bebek bulundu! İzmir'deki olayda yeni gelişme!

İzmir’in Bornova ilçesinde bir evin çatısında beze sarılı halde bulunan ve hastanede hayatını kaybeden yeni doğmuş bebeğin ölümüne ilişkin soruşturmada, bebeğin annesi tutuklandı, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ahmet CEYLAN

Soruşturma kapsamında hastanedeki tedavisinin ardından anne F.İ. (20) ile olaya ilişkin Ş.İ. (51), İ.E.Ş. (40), A.İ. (22) ve 16 yaşındaki S.İ. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan anne F.İ. tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Evinin banyosunda doğum yapıp çatıya bırakmış

Yapılan araştırmada, F.İ’nin nikahsız birliktelikten hamile kaldığı, bu durumu ailesinden gizlediği, evinin banyosunda kendi imkanlarıyla doğum yaptıktan sonra bebeğini ikametin çatısına beze sarılı halde bıraktığı tespit edildi.

Ahmet CEYLAN

About Author

Şunlar da hoşunuza gidebilir

seffaf1 Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Karayipler’i vuran Melissa Kasırgası’nda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada Jamaika, Küba, Haiti, Bahamalar ve Dominik Cumhuriyeti’nde
seffaf1 Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde açıkta bulunan pozisyonlara yapılan yeni atamalar, Resmi Gazete’de yer aldı. Ahmet CEYLAN Buna göre Enerji, Çevre ve