Güncel Haberler

Cem Küçük’ten diziden çıkarılan Aybüke Pusat’a sert tepki: Hak etti

seffaf1 Cem Küçük’ten diziden çıkarılan Aybüke Pusat'a sert tepki: Hak etti

Gazeteci Cem Küçük, TRT’de yayınlanan bir dizide görev alan ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ın CHP’nin boykot çağrısıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası diziden çıkarılmasını değerlendirdi.

Ahmet CEYLAN

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ın, CHP’nin boykot çağrısı ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası TRT açıklama yapmış ve ünlü oyuncunun diziden çıkarıldığını açıklamıştı.

Ekol TV’de Zeliha Saraç ile Gündem programına konuk olan Gazeteci Cem Küçük konuyla ilgili TRT’nin bir devlet kanalı olduğunu vurgulayarak, “Boykot CHP’nin işi. Eğer sen CHP’li isen kusura bakma, TRT’de siyasi görüş belirtemezsin” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “TRT’yi izlemeyin” çağrısını hatırlatan Küçük, devlet kanalında görev yapan bir kişinin bu tarz siyasi pozisyonlar almasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Cem Küçük, Ekol TV örneğini vererek, “Örneğin ben bu kanalda çıkıyorum. Özgür Özel ‘Ekol TV’yi izlemeyin’ dedi. Ben de gittim boykota destek verdim. Ekol TV yönetimi beni burada tutar mı?” şeklinde konuştu. Gazeteci Zeliha Saraç ise Ekol TV ve TRT’nin kıyaslanamayacağını, TRT’nin bir devlet kanalı olduğunu ve bu nedenle farklı değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

“Hak etti”

Devletin televizyon kanalında çalışanların siyasi tarafsızlık ilkesine uyması gerektiğini vurgulayan Küçük, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağrısına destek veriyorsan TRT’de işin yok, kovulursun. Hak etti. Bunun aynısı AK Parti medyası için de geçerli. Sen CHP’nin çağrısına, boykotuna destek veriyorsan AK Parti medyasından ayrıl kardeşim” dedi.

“CHP ekonomi çöksün istiyor”

Küçük, CHP’nin çağrılarının amacının devleti zor durumda bırakmak olduğunu söyleyerek, “CHP devlet çöksün, ekonomi çöksün istiyor. Ekrem İmamoğlu’nun tweetlerini görüyoruz. Bunu millet anlasın diye yapmıyor, sindirmek için yapıyor” dedi.

Ahmet CEYLAN

About Author

Şunlar da hoşunuza gidebilir

seffaf1 Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Karayipler’i vuran Melissa Kasırgası’nda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada Jamaika, Küba, Haiti, Bahamalar ve Dominik Cumhuriyeti’nde
seffaf1 Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde açıkta bulunan pozisyonlara yapılan yeni atamalar, Resmi Gazete’de yer aldı. Ahmet CEYLAN Buna göre Enerji, Çevre ve