Güncel Haberler

Kulu Adliyesi’nde kadın memur milyonlarca lirayı zimmetine geçirdi! Her şeyi itiraf etti

seffaf1 Kulu Adliyesi’nde kadın memur milyonlarca lirayı zimmetine geçirdi! Her şeyi itiraf etti

İstanbul Büyükçekmece Adliyesi’nden kilolarca altın ve gümüş çalınmasının yankıları sürerken bir soygun haberi de Konya’dan geldi. Kulu Adliyesi’nde adli emanette görevli A.S.S.’nin milyonlarca lirayı zimmetine geçirdiği ortaya çıktı.

Ahmet CEYLAN

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emanet bürosundan yapılan ve değeri 145 milyon lirayı geçen 75 kilogramlık altın ve gümüş soygununun yankıları sürerken bir soygun haberi de Konya’dan geldi.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre edinilen bilgilere göre; Konya’da Kulu Adliyesi’nde adli emanet görevlisi A.S.S., isimli memur kadın icralardan, ve hazine adına milli emlaktan yatan paraları zimmetine geçirdi.

Kulu Adliyesi’nde kadın memur milyonlarca lirayı zimmetine geçirdi! Her şeyi itiraf etti - Resim: 0HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
İstanbul’daki soygunun patlak vermesinin ardından tüm adliyelerdeki adli emanetlerde denetim yapılması üzerine A.S.S., paniğe kapıldı. Savcılığa giden A.S.S., kendisini ihbar etti ve her şeyi itiraf etti. Bunun üzerine Savcılık soruşturma başlattı. A.S.S., alınan ifadesinin ardından tutuklanarak Konya Cezaevi’ne konuldu.

6,5 MİLYON LİRA PARAYI ZİMMETİNE GEÇİRMİŞ
A.S.S’nin zimmetine geçirdiği paranın miktarının 6,5 milyon lirayı bulduğu ileri sürülürken, A.S.S’nin paralarla sanal bahis oynadığı iddia edildi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ GELİNİ
Öte yandan paraları zimmetine geçiren A.S.S.’nin Kulu’da önceki dönemlerde Kulu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan AK Partili İsmail Selvi’nin gelini olduğu öğrenildi.

Ahmet CEYLAN

About Author

Şunlar da hoşunuza gidebilir

seffaf1 Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı’ndan Karayipler için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Karayipler’i vuran Melissa Kasırgası’nda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada Jamaika, Küba, Haiti, Bahamalar ve Dominik Cumhuriyeti’nde
seffaf1 Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Güncel Haberler

Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki yeni atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde açıkta bulunan pozisyonlara yapılan yeni atamalar, Resmi Gazete’de yer aldı. Ahmet CEYLAN Buna göre Enerji, Çevre ve